Адвокатско дружество „Василев и партньори“ с принос за втора поредна година в престижния юридически справочник – The International Comparative Legal Guide – Restructuring & Insolvency 2021

Управляващият съдружник на Адвокатско дружество “Василев и партньори” Константин Василев, вписан в регистъра на лицата, които могат да бъдат назначавани за синдици в производство по несъстоятелност, за втора поредна година подготви българския раздел в реномирания правен справочник The International Comparative Legal Guide – Restructuring & Insolvency 2021.

В неговото петнадесетото издание са съпоставени юридическите практики по преструктуриране и търговска несъстоятелност в 25 държави по света, сред които САЩ, Германия, Франция, Австрия, Канада, Испания, Белгия и др.

Радостни сме да допринесем за тазгодишното издание на юридическия справочник. Подготовката на раздела за престижния правен справочник на Global Legal Group беше едновременно предизвикателство и удоволствие. В случай че имате въпроси или нужда от правно съдействие по темата, не се колебайте да се свържете с нас.

Готови сме да отговорим на Вашите въпроси