Адв. сътрудник Диан Неделчев спечели Националното състезание по гражданско и търговско право „Кристиан Таков“

Диан Неделчев – адвокатски сътрудник в Адвокатско дружество „Василев и партньори“, спечели в отбор със свои състуденти от Юридически факултет на Софийския университет престижното Национално състезание по гражданско и търговско право „Кристиан Таков“. Организаторите на състезанието целят да развият и задълбочат практическите умения на студентите по право, включително писмени и ораторски умения, които са неизменна част от юридическата професия.

Казусът в основата на състезанието e включвал много аспекти от вещното, облигационното и търговското право, като отборите е следвало да съобразяват множество особености, свързани с покупко-продажба на недвижими имоти (вкл. и от чужденци), предварителни договори за покупко-продажба, отношения между съсобственици и други.

Изключително щастливи сме, че практическите знания и умения, придобити от Диан в работата му в кантората от 2019 г. насам, съчетани със задълбочената му подготовка в Юридическия факултет на Софийския университет, му позволяват да се представи толкова убедително на този престижен форум.

Готови сме да отговорим на Вашите въпроси