Кантората ни с признание за принос към сигурността на децата в интернет

За екипа на Адвокатско дружество „Василев и партньори“ бе изключително голямо удоволствие да получи признание за pro bono правния си принос към една значима социална кауза, а именно – сигурността на децата в интернет пространството.

„Приключенията на Зед. В гората Интернет“ е първа по рода си детска книжка с цветни илюстрации, която съчетава историята на няколко героя и съветите за онлайн сигурност и безопасност. Представянето на книжката се състоя на 14 октомври 2020 в Missia 23 креатех хъб, гр. София. Произведението е дело на български автори и илюстратори и се издава в подкрепа на дейността на Фондация “Дигиталните деца” и глобална инициатива за трансформация на образованието – DigitalKidZ: Училище с отворен код. Книжката е част от много по-мащабен проект, който предстои да бъде развиван в сраната и в чужбина. През 2019 г. DigitalKidZ получи отличие в Берлин за това, че е измежду 80-те най-иновативни проекта, които променят облика на Европа, а по-рано Президентът на България отличи организацията за специален принос в областта на компютърните науки.

Радваме се, че съдействахме на издателя Фондация “Дигиталните деца“ при подготовката на проекта и благодарим за доверието и възможността кантората ни да продължава да допринася за важни социални инициативи и проекти!

 

Готови сме да отговорим на Вашите въпроси